sobota 29. ledna 2011

Evoluce...?

Jak si každý, kdo zde není poprvé jistě všimnul, vzhled mého blogu se rapidně změnil. Bylo to moje jediné předsevzetí do Nového roku a jsem na sebe pyšný, že jsem jej splnil. Budu rád, pokud alespoň zahlasujete v liště vpravo (pokud tam místo log mých nejposlouchanějších skupin vidíte modrý čtvereček s otazníkem, nemůžu za to já, ale provozovatel dané služby, zanedlouho by se to mělo spravit) ještě raději, napíšete-li komentář, co na nový vzhled říkáte, co bych podle vás případně ještě mohl upravit, nebo přidat. Vrátíte se díky němu raději? Je nový název (So I'm not entirely lost after all…)zajímavější, výstižnější, lepší, nebo horší než "Světla a stíny mého života"? Tolik k mému zatím nejkratšímu postu :-)

EDIT: Trochu jsem ještě poupravil vzhled (viz. navrhované zaoblené rohy) a přidal hvězdičkové hodnocení každého postu (u některých má větší význam, než u jiných), takže se nezdráhejte hodnotit!...možná udělám ještě pár úprav, které sem u připisovat nebudu, ostatně si jich přece každý všimne sám, což?
Jinak současné hlasování nebude jediné, při zveřejnění každého dalšího postu (nebo cca jednou za 3 týdny, aby se nasbíraly alespoň nějaké hlasy, výsledky pak možná budu seskupovat do speciálního postu, budu rád, navrhnete-li jiný způsob) se bude předmět hlasování měnit (očekávejte třeba názor na poslední zmíněné album, film, etc...)

6 komentářů:

  1. Minuly vzhled byl pro me osobne prehlednejsi =))

    Michal. J.

    OdpovědětVymazat
  2. Hm...přesně lepší přehlednost (keomě jiného) jsem se snažil docílit tou změnou...no co už, snad si zvykneš :-P

    OdpovědětVymazat
  3. A co hlasování tak asi nastejno..jen ten hlavní obrázek se mi moc nelíbí.
    Médea

    OdpovědětVymazat
  4. Tím myslíš to, jak sedí ke zbytku webu, nebo celkově nápad?
    (Trochu jsem kopíroval od Wilsona, kdybych si ho měl zkritizovat sám, řekl bych si, že bych si ještě měl trochu pohrát s nebem).

    OdpovědětVymazat
  5. Máš to tady hezký. Jen to logo k tomu nepasuje, zkus tomu třeba zakulatit rohy...

    Jinak já jsem včera taky trochu upgradoval :)

    OdpovědětVymazat